Εκλογές και μέλη της ΕΕΒΕΠ

Συνάδελφοι,

Προς ενημέρωση σας η διαδικασία ολοκλήρωσης των ταμειακώς εντάξει μελών θα τεθεί για έγκριση  στο τελευταίο ΔΣ αυτής της εκλογικής θητείας την Παρασκευή 18-05-2012 και ώρα 6:μμ στα γραφεία της ΕΕΒΕΠ, στη συνέχεια θα ενημερωθεί το Γενικό Συμβούλιο(19-01-2011 & ώρα 10:00 πμ) και θα δοθεί στη Γενική Συνέλευση (19-01-2011 & 11 πμ) για την τελική Έγκριση στον ίδιο χώρο ( γραφεία ΕΕΒΕΠ Ακαδημίας 84) την παραπάνω αναφερόμενη  ημερομηνία.

Σημείωση: Μέλη τα οποία έχουν αρκετό καιρό να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους δηλαδή εκτός των 2 τελευταίων ετών + το τρέχων( 2010, 2011, 20112), σύμφωνα με το καταστατικό ( Άρθρο 5 γ),  δεν μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αν δεν έχει προηγηθεί η διαδικασία της επανεγγραφής με σχετική αίτηση η οποία θα εξεταστεί όπως αναφέρεται στις παραπάνω καταληκτικές ημερομηνίες. Στην περίπτωση που αδυνατούν να πληρώσουν για όλα τα έτη που εκκρεμούν, ιδιαίτερα σήμερα λόγω και της οικονομικής κρίσης, μπορεί να γίνει  επανεγγραφή με αποστολή σχετικής αίτησης για να εξεταστεί στις παραπάνω ημερομηνίες σύμφωνα με το καταστατικό.  Η επανεγγραφή είναι 20 τρέχουσα συνδρομή +10 επανεγγραφή =30 Ευρώ σύνολο . Στην περίπτωση των ανέργων μπορεί επίσης να αποστέλλεται σχετική αίτηση η οποία θα εξεταστεί στο τελευταίο ΔΣ κ την Γενική Συνέλευση του Σαββάτου.

Για το ΔΣ της ΕΕΒΕΠ

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>