Δελτίο Τύπου – Ακαδημαϊκές

Αθήνα, 7 Οκτωβρίου 2008.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την επίλυση του ζητήματος των συμβασιούχων στις Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες η Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης Χριστίνα Κυριακοπούλου και οι συνάδελφοι συμβασιούχοι Αγγελική Οικονόμου και Γιώργος Πολίτης κατέθεσαν και διένειμαν το κοινό ψήφισμα της ΕΕΒΕΠ και των συμβασιούχων εργαζομένων στις Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες στην προσύνοδο των Πρυτάνεων και Διοικουσών Επιτροπών των Πανεπιστήμιων που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στην αίθουσα «Κωστής Παλαμάς» του πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης ζητήθηκε συνάντηση από τον Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ταλιαδούρο αντιπροσωπείας του ΔΣ της ΕΕΒΕΠ και των συμβασιούχων συναδέλφων προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για την εξέλιξη του θέματος της χρηματοδότησης των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών και της συνέχισης της απασχόλησης των εργαζομένων σ’ αυτές (συνημμένο αρχείο).

Για το ΔΣ της ΕΕΒΕΠ

Η Πρόεδρος                                 Η Γενική Γραμματέας

Χ. Κυριακοπούλου                        Α. Κατσιρίκου

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>