Ανακοίνωση προς τα μέλη της ΕΕΒΕΠ

Αθήνα, 23/01/2014

Αριθμ. Πρωτ.: 3127

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης και εν όψει της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης και της επερχόμενης εκλογικής διαδικασίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

  1. Ενεργά μέλη της Ένωσης θεωρούνται α) όσοι έχουν καταθέσει αίτηση και πτυχίο στο ΔΣ, β) έχουν πληρώσει τουλάχιστον μία ετήσια συνδρομή κατά τα τελευταία δύο οικονομικά έτη, ή για το τρέχων οικονομικό έτος. (Άρθρο 4α και 5γ του καταστατικού)
  2. Μέλη, τα οποία δεν έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για περισσότερα από 3 χρόνια, αυτομάτως θεωρούνται ως μη μέλη της ΕΕΒΕΠ και διαγράφονται από το αρχείο ενεργών μελών της. (Άρθρο 5γ και 10α του καταστατικού)

Με την παρούσα ανακοίνωσή μας, καλούμε όλα τα μέλη μας (ενεργά και ανενεργά, τα οποία ενδιαφέρονται να ενεργοποιηθούν) όπως επικοινωνήσουν για διευκρινίσεις, ούτως ώστε να προχωρήσουν σε διευθέτηση των εκκρεμοτήτων τους. (Επικοινωνία στο e-mail: info@eebep.gr)

Επίσης, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τις ειδικές προνομιακές τιμές για τα μέλη μας, για το συνέδριο της EBLIDA, καθώς και όλες τις δράσεις της ΕΕΒΕΠ (σεμινάρια, ημερίδες κλπ).

Με τιμή,
Για το ΔΣ της ΕΕΒΕΠ

O Πρόεδρος                                 Η Γεν. Γραμματέας

Γ. Γλωσσιώτης                          Ρ. Χωρέμη

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>