«Βιβλιοθήκες στα FM» (7ος κύκλος εκπομπών, περίοδος 2015 – 2016)

H εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) και της Βιβλιοθήκης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής από την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2015 θα είναι και πάλι κοντά σας μέσα από τη φιλόξενη συχνότητα του Επικοινωνία 94 FM Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Γιώργος Γλωσσιώτης, Χριστίνα Κυριακοπούλου, Φρόσω Παυλίδου, Δημήτρης Πολίτης

Aπό την Κυριακή 19 Οκτωβρίου θα είμαστε κοντά σας εγκαινιάζοντας τον 7ο κύκλο των ραδιοφωνικών μας εκπομπών για τη περίοδο 2015 – 2016.

H βιβλιοθήκη ως ένας δημοκρατικός θεσμός μάθησης, παιδείας, πληροφόρησης που προωθεί τη γνώση, μελέτη, πληροφόρηση ανταποκρίνεται στις σύγχρονες κοινωνικές αναγκαιότητες διαδραματίζοντας αποφασιστικό ρόλο στη κοινωνική συνοχή και στη μεταλαμπάδευση αξιών, ιδανικών, νέων ιδεών. Ακριβώς αυτό τον σημαντικό ρόλο των βιβλιοθηκών μας αναδεικνύουμε και στο πλαίσιο της εκπομπής με όλο το πλέγμα των δραστηριοτήτων που επιτελούν.

Με εκλεκτούς προσκεκλημένους που μας τιμάνε με τη παρουσία τους, παρουσιάσεις βιβλιοθηκών, βιβλιοθηκονομικά δρώμενα, νέα/ειδήσεις για το έργο που επιτελούν οι βιβλιοθήκες  μας (εκδηλώσεις, δραστηριότητες, υπηρεσίες)  καινοτόμες δράσεις, προτάσεις για τον πολιτισμό, ζωντανές συνδέσεις, θα είμαστε και αυτή τη χρονιά συνεπείς στο εβδομαδιαίο κυριακάτικο ραδιοφωνικό ραντεβού κάθε Κυριακή από τις 10:00 -12:00 το πρωΐ.

Συντονιστείτε στον Επικοινωνία 94 FM!

Καλή ακρόαση!

Γιώργος Γλωσσιώτης -  Χριστίνα Κυριακοπούλου

Φρόσω Παυλίδου – Δημήτρης Πολίτης

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούτε:

Από τη ραδιοφωνική συχνότητα 94 FM & από την ιστοσελίδα του
Επικοινωνία 94 FM http://www.94fm.gr/ μέσω διαδικτύου

4 Σχόλια
  1. Pingback: «Βιβλι&omicron...

  2. Pingback: «Βιβλι&omicron...

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>