Προκήρυξη Εκλογών της ΕΕΒΕΠ

Αθήνα, 26 Απριλίου 2016

Αριθμός Πρωτ. 3242

 

Προς:

Τακτικά Μέλη  της ΕΕΒΕΠ

 

Θέματα: 1) Σύσταση Εφορευτικής Επιτροπής 2) Προκήρυξη Εκλογών της ΕΕΒΕΠ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας γνωστοποιούμε ότι στις 16 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, κατά τη διάρκεια της οποίας εκλέχτηκε ομόφωνα Εφορευτική Επιτροπή για τη διεξαγωγή των εκλογών της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης.

Η Εφορευτική Επιτροπή αποτελείται από τις εξής:

  • Mαρία Αλεξανδράκη
  • Παρασκευή Αράπη
  • Φωτεινή Τρικουράκη

Η Εφορευτική Επιτροπή συνεδρίασε στις 19 Απριλίου 2016 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Mαρία Αλεξανδράκη   6974 483 271

m.alexandraki@yahoo.com

Γραμματέας: Παρασκευή Αράπη

arapi_p@hotmail.com

Μέλος :  Φωτεινή Τρικουράκη

 Η Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε ότι η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών θα γίνει την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 19:00, στα  γραφεία της Ένωσης, Ακαδημίας 84 (ημιόροφος), Τ.Κ. 106 78, Αθήνα. email: enosiebep@gmail.com.

Αποφασίστηκε ότι η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών θα γίνει παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου.

Τα ενδιαφερόμενα μέλη θα πρέπει να υποβάλλουν τις υποψηφιότητες τους από τις 04 έως και τις 18 Μαΐου 2016 και ώρα 18:30μ.μ. Η υποβολή των υποψηφιοτήτων μπορεί να υποβληθεί είτε γραπτώς, είτε ηλεκτρονικά  (enosiebep@gmail.com). Όσοι υποβάλλουν υποψηφιότητα  καλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς ή με email τουλάχιστον με ένα από τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, για την επιβεβαίωση της κατάθεσης της υποψηφιότητας.

Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 και ώρα 18:30μ.μ. θα συνεδριάσει η Εφορευτική Επιτροπή για να καταγράψει τις υποψηφιότητες και να τις πρωτοκολλήσει.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου ΕΕΒΕΠ (άρθρο 5, παράγραφος γ) δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα τακτικά μέλη τα οποία έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης στις 16 Απριλίου 2016, δικαίωμα ψήφου έχουν: όσοι έχουν καταθέσει αίτηση και πτυχίο στο Δ.Σ. και όσοι έχουν πληρώσει τουλάχιστον μία ετήσια συνδρομή κατά τα τελευταία δύο (2) οικονομικά έτη, ή για το τρέχον οικονομικό έτος 2016.

Επίσης, η Γενική Συνέλευση της 16ης Απριλίου αποφάσισε ότι σε περίπτωση συγκρότησης ενιαίου ψηφοδελτίου και απουσίας 2 ή περισσότερων εκλογικών συνδυασμών ή ανεξάρτητων υποψηφιοτήτων, οι ψηφοφόροι να έχουν το δικαίωμα επιλογής μέχρι τεσσάρων (4) υποψηφίων. Σε περίπτωση ύπαρξης 2 ή περισσότερων ψηφοδελτίων οι ψηφοφόροι έχουν δικαίωμα να επιλέξουν μέχρι εννέα (9) υποψηφίους, ανά ψηφοδέλτιο.

Εκλογές θα διεξαχθούν επίσης στο ΠΕΤ Βορείου Ελλάδος στις 01-06-2016, στην Είσοδο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ, και ώρες από: 8.00 – 15.00μμ.

Για την Εφορευτική Επιτροπή

Η Πρόεδρος                                                                             Η Γραμματέας

Μ. Αλεξανδράκη                                                                      Π. Αράπη

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>