Προκήρυξη Εκλογών της ΕΕΒΕΠ

Αθήνα, 02 Μαΐου 2018

Αριθμός Πρωτ. 3377

Προς:

Τακτικά Μέλη  της ΕΕΒΕΠ

Θέματα: 1) Σύσταση Εφορευτικής Επιτροπής

               2) Προκήρυξη Εκλογών της ΕΕΒΕΠ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας γνωστοποιούμε ότι στις 21 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, κατά τη διάρκεια της οποίας εκλέχτηκε ομόφωνα Εφορευτική Επιτροπή για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης.

Η Εφορευτική Επιτροπή αποτελείται από τις εξής:

  • Mαρία Αλεξανδράκη
  • Ευγενία Βασιλακάκη
  • Γιώγια Σιώκου

Η Εφορευτική Επιτροπή συνεδρίασε στις 23 Απριλίου 2018 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Ευγενία Βασιλακάκη  6938017594

evasilakaki@yahoo.gr

Γραμματέας:   Μαρία Αλεξανδράκη   6974 483 271

 m.alexandraki@yahoo.com                            

Μέλος :  Γιώγια Σιώκου  6972179731

geosiokos@hotmail.com

 Η Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε ότι η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών θα γίνει την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 19:00, στα  γραφεία της Ένωσης, Ακαδημίας 84 (ημιόροφος), Τ.Κ. 106 78, Αθήνα. email: info@eebep.gr.

Αποφασίστηκε ότι η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών θα γίνει παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου.

Τα ενδιαφερόμενα μέλη θα πρέπει να υποβάλλουν τις υποψηφιότητες τους από τις 07 έως και τις 21 Μαΐου  2018 και ώρα 18:30μ.μ. Η υποβολή των υποψηφιοτήτων μπορεί να υποβληθεί είτε γραπτώς, είτε ηλεκτρονικά (enosiebep@gmail.com) Όσοι υποβάλλουν υποψηφιότητα  καλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς τουλάχιστον με ένα από τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, για την επιβεβαίωση της κατάθεσης της υποψηφιότητας.

Την Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30μ.μ. θα συνεδριάσει η Εφορευτική Επιτροπή για να καταγράψει τις υποψηφιότητες και να τις πρωτοκολλήσει.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου ΕΕΒΕΠ (άρθρο 5, παράγραφος γ) δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα τακτικά μέλη τα οποία έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης στις 21 Απριλίου 2018, δικαίωμα ψήφου έχουν: όσοι έχουν καταθέσει αίτηση και πτυχίο στο Δ.Σ. και όσοι έχουν πληρώσει τουλάχιστον μία ετήσια συνδρομή κατά τα τελευταία δύο (2) οικονομικά έτη, ή για το τρέχον οικονομικό έτος 2018.

Το ΠΕΤ Βορείου Ελλάδος αποφάσισε να συμμετέχει στις εκλογές που θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα 6 Ιουνίου 2018 στο ισόγειο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), και ώρες από τις 10:00πμ μέχρι τις 17:00μμ. Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής του ΠΕΤ Βορείου Ελλάδος είναι τα παρακάτω:

1. Ευάγγελος Καρκάνης

2. Σπυρίδων Πιέρρος

3. Μαρία Στάικου

                                       Για την Εφορευτική Επιτροπή

   Η Πρόεδρος                                                                             Η Γραμματέας

Ε.  Βασιλακάκη                                                                          Μ. Αλεξανδράκη

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>