Θερμά συλλυπητήρια στην εξαίρετη συναδέλφισσα Γιώγια Σιώκου

Θερμά συλλυπητήρια στην εξαίρετη συναδέλφισσα

Γιώγια Σιώκου

Έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος της αλλά

 και ένας φίλος και σύμμαχος των βιβλιοθηκών…

Μεγάλη είναι η απώλεια για τις βιβλιοθήκες και τον πολιτισμό ο ξαφνικός θάνατος του Σωτήρη Σιώκου, σύντροφος της  εκλεκτής και αγαπημένης συναδέλφισσας Γιώγιας Σώκου.

Ο Σωτήρης Σιώκος σ΄όλη του τη ζωή υπήρξε ένας ΜΕΓΑΛΟΣ αγωνιστής. Αγωνίστηκε για τις αξίες και τα ιδανικά, με όραμα. Μέσα από την αριστερά αγωνίστηκε για το δίκαιο, την ειρήνη τον πολιτισμό, τον άνθρωπο!!!

Υπήρξε ένας άνθρωπος ήρεμος, καλοσυνάτος, σεμνός και ανιδιοτελής. Διέθεσε τη ζωή του μαχόμενος από τις διάφορες θέσεις που υπηρέτησε, για τα παγκόσμια προβλήματα της ανθρωπότητας, όπως την ΕΙΡΗΝΗ, τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ, τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ, την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ…

Ως συνδικαλιστής υπερασπίστηκε τον κλάδο μέσα από τον δρόμο του ταξικού αγώνα.

Είναι μεγάλη η απώλεια και για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς ως μέλος της Κ.Ε. και συντονιστής του Τμήματος Πολιτισμού είχε αναπτύξει τελευταία μια σπουδαία δράση για τον πολιτισμό. Οι βιβλιοθήκες και το βιβλίο, ως σημαντικοί φορείς διατήρησης και  διάδοσης της πνευματικής πολιτιστικής κληρονομιάς, απέκτησαν για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια μια σημαντική θέση, στη δράση ενός κόμματος, όσον αφορά το δημόσιο διάλογο και προβληματισμό,   Σ΄αυτό είχε συμβάλλει σημαντικά ο Σωτήρης Σιώκος.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη συναδέλφισσα Γιώγια και αγαπημένη συντρόφισσα του Σωτήρη  στα παιδιά του Γιώργο και Άσπα και στους οικείους του.»

Η κηδεία Σωτήρη Σιώκου θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή 07/03 στις 15.00 στην εκκλησία της Ανάληψης στα Βριλήσσια.

 ΤΟ ΔΣ της ΕΕΒΕΠ

2 Σχόλια
  1. Pingback: Θερμά σ&upsilon...

  2. Pingback: ΕΕΒΕΠ: Θ&...

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>