Επιτροπή Αρχείου Μελών

Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2007
Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2499

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Επιτροπή Αρχείου Μελών υλοποιώντας την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τη σύμφωνη γνώμη του Γενικού Συμβουλίου σας ενημερώσει:

1. Η Επιτροπή πραγματοποιεί εκκαθάριση του αρχείου μελών της ΕΕΒΕΠ.
2. Ενεργά μέλη της Ένωσης θεωρούνται α) όσοι έχουν καταθέσει αίτηση και πτυχίο στο ΔΣ, β) έχουν πληρώσει τουλάχιστον μία ετήσια συνδρομή κατά τα τελευταία δύο οικονομικά έτη, ή για το τρέχων οικονομικό έτος. (Άρθρο 4α και 5γ του καταστατικού)
3. Μέλη, τα οποία δεν έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για περισσότερα από 3 χρόνια, αυτομάτως θεωρούνται ως μη μέλη της ΕΕΒΕΠ και διαγράφονται από το αρχείο ενεργώνμελών της. (Άρθρο 5γ και 10α του καταστατικού)

Με την παρούσα ανακοίνωσή μας, καλούμε όλα τα μέλη της ΕΕΒΕΠ (ενεργά και ανενεργά), τα οποία ενδιαφέρονται να ενεργοποιηθούν στην ΕΕΒΕΠ, όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Ένωσης για τυχών διευκρινίσεις, ούτως ώστε να προχωρήσουν σε διευθέτηση των εκκρεμοτήτων τους. (Επικοινωνία με την ΕΕΒΕΠ στο τηλέφωνο 2103302128, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 17:30 έως 20:00)

Με τιμή

Η Επιτροπή Αρχείου Μελών

Χ. Κυριακοπούλου
Γ. Γλωσσιώτης
Π. Σχίζας
Χ. Χατζάκη

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>