Ενίσχυση συμμετοχής στο IFLA_WLIC2019 για τα μέλη του ΣΕΑΒ

HEALink

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών στηρίζει έμπρακτα τη συμμετοχή των Ελλήνων ακαδημαϊκών βιβλιοθηκονόμων στο συνέδριο των Παγκόσμιων Βιβλιοθηκονομικών Ενώσεων IFLA 2019 που θα διοργανωθεί τον Αύγουστο στην Αθήνα. Παρέχει οικονομική στήριξη που καλύπτει μόνο τα έξοδα συμμετοχής στο συνέδριο, ήτοι 505 ευρώ ανά συμμετοχή, σε δέκα βιβλιοθηκονόμους που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα του συνεδρίου.

Αναλυτικότερα:
- Δικαιούχοι μπορούν να είναι όλα τα μέλη του προσωπικού τακτικών μελών Βιβλιοθηκών του ΣΕΑΒ (συμπεριλαμβανομένων και των συμβασιούχων εργαζομένων).
- Οι εργαζόμενοι Βιβλιοθηκονόμοι που μπορούν να διεκδικήσουν την οικονομική ενίσχυση μόνο αν έχει εγκριθεί επιστημονική εργασία τους θα έχουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, είτε με εργασία σε κάποια συνεδρία της IFLA, είτε αναρτημένη εργασία (poster).
- Το ποσό επιχορήγησης είναι 505 Ευρώ ανά συμμετοχή, που ισούται με την εγγραφή για το early-bird registration για τα μέλη της ΕΕΒΕΠ. Κατά συνέπεια, τα μέλη του ΣΕΑΒ που δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη της ΕΕΒΕΠ θα πρέπει να εγγραφούν για να δικαιούνται την μειωμένη επιχορήγηση.
- Για κάθε υποβολή θα δοθεί μία επιχορήγηση (σε περίπτωση πολλών συγγραφέων).
- Ο/Οι συγγραφέας/είς που θα ενισχυθούν οικονομικά, θα πρέπει να αναφέρουν στην εκτυπωμένη εργασία τους και στην παρουσίασή της κατά τη διάρκεια του συνεδρίου τον ΣΕΑΒ ως φορέα χρηματοδότησης. Σε περίπτωση που ο ΣΕΑΒ εξασφαλίσει επιπλέον οικονομικές ενισχύσεις από φορείς για τη συμμετοχή των Ελλήνων βιβλιοθηκονόμων στο συνέδριο της IFLA, οι επωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν τους χρηματοδότες αυτούς στην εργασία τους.
- Σε περίπτωση που εγκριθούν πάνω από 10 επιστημονικές εργασίες από μέλη του ΣΕΑΒ, θα ακολουθήσει κλήρωση.

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται προς το email araka@heal-link.gr με θέμα «Αίτημα επιχορήγησης για το συνέδριο IFLA 2019″, επισυνάπτοντας βεβαιώσεις όλων των παραπάνω δικαιολογητικών, π.χ. το μήνυμα αποδοχής της εργασίας, έως τις 15 Απριλίου 2019.

Ο ΣΕΑΒ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλα τα παραπάνω με βάση τις ανάγκες και τις συνθήκες του Συνδέσμου και πάντα προς όφελος των μελών του.

Με εκτίμηση,

Ηλιάνα Αρακά

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>