Εκδρομή στην Ιταλία για το Συνέδριο της IFLA

Αθήνα, 6/2/2009

Αρ. Πρωτ.: 2808

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όπως γνωρίζετε, η IFLA κάθε χρόνο διοργανώνει το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριό της σε διαφορετική χώρα κάθε φορά. Το 2009 το 75th IFLA General Conference and Assembly θα γίνει στο Μιλάνο από 23 έως 27 Αυγούστου με θέμα: «Libraries create futures: Building on cultural heritage».

Η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης θεωρεί ότι η μαζική συμμετοχή ελλήνων βιβλιοθηκονόμων στο εν λόγω συνέδριο είναι πολύ σημαντική, και για το λόγο αυτό διοργανώνει εκδρομή για οικονομικότερη συμμετοχή των συναδέλφων. Η εκδρομή περιλαμβάνει μετακίνηση προς και από το Μιλάνο, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων, πρωινό και μετακινήσεις από και προς το συνεδριακό κέντρο. Ενδεικτική τιμή €650,00 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. Προαιρετικά θα υπάρξουν και εκδρομές σε επιλεγμένα μέρη της Βόρειας Ιταλίας (Λίμνη Κόμο ή Βενετία). Η τελική τιμή θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή στην εκδρομή, που πάντως δεν θα είναι σημαντικά διαφοροποιημένη.

Επιπλέον των εξόδων αυτών πρέπει να υπολογιστούν τα δίδακτρα του συνεδρίου (€540,00 αν η εγγραφή στο συνέδριο γίνει πριν την 15η Μαΐου 2009), για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο.

Η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης, σε σχέση με τη συμμετοχή των συναδέλφων, θα διοργανώσει κατά την διάρκεια του συνεδρίου ελληνική βραδιά στο Μιλάνο σε συνεργασία με την εκεί ελληνική κοινότητα, γεγονός που θα γίνει για πρώτη φορά σε παγκόσμιο συνέδριο της IFLA.

Το ΔΣ της ΕΕΒΕΠ θεωρεί την συμμετοχή των ελλήνων βιβλιοθηκονόμων σε ένα τέτοιο συνέδριο σημαντική. Οι εμπειρίες που αποκομίζονται για ένα βιβλιοθηκονόμο είναι πολύτιμες. Ευχόμαστε για την επιτυχία της εκδρομής και της ελληνικής αποστολής.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μέχρι 20 Φεβρουαρίου 2009 για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε κρατήσεις στην πλέον συμφέρουσα τιμή.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στην περίπτωση που θα συμπληρωθεί ελάχιστος αριθμός ατόμων.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ της ΕΕΒΕΠ

Η Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας

Χριστίνα Κυριακοπούλου                   Δημήτρης Πολίτης

Οι υπεύθυνοι εκδρομής

Γιώργος Γλωσσιώτης                         Δέσποινα Μέλλου

glossiotis@gmail.com                            haidari.library@asda.gr

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>