«Βιβλιοθήκες στα FM» (6ος κύκλος εκπομπών, περίοδος 2014 – 2015)

H εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) και της Βιβλιοθήκης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής από την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 θα είναι και πάλι κοντά σας μέσα από τη φιλόξενη συχνότητα του Επικοινωνία 94 FM Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Γιώργος Γλωσσιώτης, Χριστίνα Κυριακοπούλου, Φρόσω Παυλίδου, Δημήτρης Πολίτης

Για 6η συνεχή ραδιοφωνική χρονιά θα είμαστε κοντά σας αναδεικνύοντας & στο πλαίσιο της εκπομπής μας το σημαντικό ρόλο των βιβλιοθηκών μας, των εργαζόμενων σ’ αυτές, ως ζωντανών οργανισμών με καίριο ρόλο στο μορφωτικό, πολιτιστικό, κοινωνικό γίγνεσθαι όπως αποτυπώνεται από το πολύπλευρο έργο που επιτελούν στη γνώση, πληροφόρηση και στη κοινωνική συνοχή.

Η Βιβλιοθήκη ως δημοκρατικός θεσμός μάθησης, παιδείας και πληροφόρησης πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης και του δημόσιου ενδιαφέροντος. Αποτελώντας την πύλη που συνδέει το παρελθόν με το μέλλον καλείται να ανταποκριθεί σε νέες ανάγκες, προκλήσεις που καθιστούν τη σημασία της αναντικατάστατη για τους πολίτες ως ένας φορέας αξιών, ιδεών, επιστημοσύνης, τόπος συνάντησης ανθρώπων, πολυσήμαντο κέντρο πολλαπλών δραστηριοτήτων και υπηρεσιών.

Με εκλεκτούς προσκεκλημένους που μας τιμάνε με τη παρουσία τους, παρουσιάσεις βιβλιοθηκών, βιβλιοθηκονομικά δρώμενα, νέα/ειδήσεις για το έργο που επιτελούν οι βιβλιοθήκες  (εκδηλώσεις, δραστηριότητες, υπηρεσίες)  προτάσεις για τον πολιτισμό, ζωντανές συνδέσεις, θα είμαστε και αυτή τη χρονιά συνεπείς στο εβδομαδιαίο κυριακάτικο ραδιοφωνικό ραντεβού κάθε Κυριακή από τις 10:00 -12:00 το πρωΐ.

Καλή ακρόαση!

Γιώργος Γλωσσιώτης -  Χριστίνα Κυριακοπούλου

Φρόσω Παυλίδου – Δημήτρης Πολίτης

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούτε:

Από τη ραδιοφωνική συχνότητα 94 FM & από την ιστοσελίδα του
Επικοινωνία 94 FM http://www.94fm.gr/ μέσω διαδικτύου

σε ζωντανή μετάδοση.

Επισκεφθείτε το κανάλι της εκπομπής στο

Youtube https://www.youtube.com/user/EEBEP

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>