«Βιβλιοθήκες στα FM» (10ος κύκλος εκπομπών, περίοδος 2018 – 2019)

H εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) και της Βιβλιοθήκης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής από την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 – 19.00 θα είναι και πάλι κοντά σας μέσα από τη φιλόξενη συχνότητα του Επικοινωνία 94 FM Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Χριστίνα Κυριακοπούλου, Φρόσω Παυλίδου, Δημήτρης Πολίτης

Από την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 θα είμαστε κοντά σας εγκαινιάζοντας τον 10οκύκλο των ραδιοφωνικών μας εκπομπών για τη περίοδο 2018 – 2019.

Με σημείο αναφοράς το πολύπλευρο έργο που επιτελούν οι βιβλιοθήκες αναδεικνύουμε και μέσα από τα ερτζιανά τη σπουδαιότητα του θεσμού, ως ζωντανοί και εξελισσόμενοι μορφωτικοί και κοινωνικοί οργανισμοί, ως φορείς ελεύθερης & δημοκρατικής έκφρασης στον τομέα της γνώσης της πληροφόρησης και των αξιών.

Με εκλεκτούς προσκεκλημένους, με παρουσιάσεις βιβλιοθηκών και βιβλιοθηκονομικά δρώμενα, με νέα & ειδήσεις για τις βιβλιοθήκες (εκδηλώσεις, δραστηριότητες, προγράμματα, υπηρεσίες) προτάσεις για τον πολιτισμό, ζωντανές συνδέσεις συνεχίζουμε για 10η συνεχή χρονιά σε νέα ημέρα και ώρα μετάδοσης, κάθε Δευτέρα από τις 18:00 -19:00 αυτό το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, της επιστήμης, του πολιτισμού με οδηγό τις βιβλιοθήκες.

Συντονιστείτε στον Επικοινωνία 94 FM!

Καλή ακρόαση!

Χριστίνα Κυριακοπούλου -Φρόσω Παυλίδου – Δημήτρης Πολίτης

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούτε:

Από τη ραδιοφωνική συχνότητα 94 FM & ζωντανά από την ανανεωμένη ιστοσελίδα του
Επικοινωνία 94 FM https://www.94fm.gr/

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>