Ανακοίνωση

Αθήνα, 23/1/2009

Αρ. Πρωτ.: 2801

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το ΔΣ της ΕΕΒΕΠ σας ενημερώνει για τα παρακάτω:

1. Το θέμα των συμβασιούχων, μετά και την παρέμβαση της ΕΕΒΕΠ με την επιστολής της 5/1/2009 και την ολιγόμηνη παράταση (έως 31/5/2009) η οποία δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών (συνημμένη απόφαση), επισημαίνουμε ότι το θέμα μπορεί προς το παρόν να λύθηκε αλλά παραμένει ανοιχτό για τον κλάδο και η ΕΕΒΕΠ θα συνεχίσει τις προσπάθειες προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να βρεθεί μία οριστική λύση. Για το λόγο αυτό έχει προγραμματιστεί συνάντηση στις 30 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 16:00 – 18:00 στα γραφεία της ΕΕΒΕΠ (Σκουφά 52) με εκπροσώπους εμπλεκομένων φορέων και συναδέλφους από τον χώρο των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών προκειμένου να εκτιμήσουμε την κατάσταση και να προγραμματίσουμε τα επόμενα βήματα.

Η εν λόγω συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο συναντήσεων της ΕΕΒΕΠ με συναδέλφους από διάφορες κατηγορίες βιβλιοθηκών για να καταγράψουμε τα προβλήματα και να προετοιμάσουμε το Καταστατικό Συνέδριο το οποίο έχει εξαγγελθεί και αφορά στο μέλλον και στην εξέλιξη του επαγγέλματός μας στη χώρα.

2. Μετά το πέρας της συνάντησης θα ακολουθήσει η καθιερωμένη κοπή πίτας της ΕΕΒΕΠ, για την οποία καλούνται όλα τα μέλη να παρευρεθούν.

3. Το 21ο τεύχος του περιοδικού «Βιβλιοθήκες και Πληροφόρηση» θα εκδοθεί εντός του Φεβρουαρίου 2009, και καλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να καταθέσουν άρθρα, παρουσιάσεις βιβλιοθηκών ή άλλα νέα από το χώρο. Για το περιοδικό παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΕΕΒΕΠ στο e-mail: info@eebep.gr ή εναλλακτικά με τα μέλη της επιτροπής περιοδικού: Χ. Κυριακοπούλου, Δ. Πολίτη, Γ. Γλωσσιώτη, Μ. Δουκατά, Δ. Κουρουβακάλη.

Με τιμή

Για το ΔΣ

Χριστίνα Κυριακοπούλου                  Δημήτρης Πολίτης

Πρόεδρος                                                   Γενικός Γραμματέας

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>