9ο Διεθνές Συνέδριο: Εκπαίδευση και Βιβλιοθήκες στον Ψηφιακό Κόσμο

Πότε:
15 Νοεμβρίου 2013 @ 3:00 μμ – 16 Νοεμβρίου 2013 @ 4:00 μμ
2013-11-15T15:00:00+02:00
2013-11-16T16:00:00+02:00
Πού:
Ίδρυμα Ευγενίδου
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 387
Παλαιό Φάληρο 176 74
Ελλάδα
9ο Διεθνές Συνέδριο: Εκπαίδευση και Βιβλιοθήκες στον Ψηφιακό Κόσμο @ Ίδρυμα Ευγενίδου | Παλαιό Φάληρο | Αττική | Ελλάδα

Το φετινό 9ο διεθνές συνέδριο θα επικεντρωθεί στη διερεύνηση της στενής σχέσης μεταξύ εκπαίδευσης και βιβλιοθηκών, η οποία γίνεται ισχυρότερη όταν εμπλέκεται η τεχνολογία της πληροφορίας.

Οι βιβλιοθήκες επιθυμούν να είναι ο κόμβος συνεργασιών μεταξύ βιβλιοθηκονόμων, εκπαιδευτικών / διδασκόντων και επαγγελματιών πληροφορικής προς όφελος της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων. Για το λόγο αυτό, ομιλητές από το εξωτερικό και την Ελλάδα με υπόβαθρο εκπαιδευτικό, βιβλιοθηκονομικό και σχετικό με τις τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας θα παρουσιάσουν τις ομιλίες τους για θέματα όπως βιβλιοθήκες και παιχνίδια με εκπαιδευτικό προσανατολισμό, δίκτυα και διαμοίρασμα πηγών, καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και της πληροφοριακής παιδείας στις βιβλιοθήκες με τη χρήση ποικίλων τεχνολογικών εργαλείων.

Συνεπώς, το αναμενόμενο ακροατήριο δεν θα αποτελείται μόνο από βιβλιοθηκονόμους όλων των ειδών των βιβλιοθηκών, αλλά και από εκπαιδευτικούς, διδάσκοντες και πληροφορικούς.

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>