Σεμινάριο με τίτλο: «Σχέδιο Αντιμετώπισης Καταστροφών σε Πολιτιστικά Ιδρύματα της Ελλάδας»

Πότε:
16 Δεκεμβρίου 2013 @ 8:30 πμ – 19 Δεκεμβρίου 2013 @ 5:00 μμ
2013-12-16T08:30:00+02:00
2013-12-19T17:00:00+02:00
Πού:
Ίδρυμα Ευγενίδου
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 387
Παλαιό Φάληρο 176 74
Ελλάδα
Επικοινωνία:
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο πολύ σημαντικό Σεμινάριο με τίτλο: «Σχέδιο Αντιμετώπισης Καταστροφών σε Πολιτιστικά Ιδρύματα της Ελλάδας», που διοργανώνεται από το Ίδρυμα Ευγενίδου, σε συνεργασία με την Αμερικανική Σχολή Κλασσικών Σπουδών της Αθήνας, το τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης του ΤΕΙ Αθηνών, την Πρεσβεία των ΗΠΑ και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ).
Το  Σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε Επαγγελματίες των Πολιτιστικών Ιδρυμάτων, όπως Συντηρητές, Μουσειολόγους, Αρχαιολόγους, Βιβλιοθηκονόμους και Αρχειονόμους και αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πρώτο Σεμινάριο με τέτοιο θέμα που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και στόχος του είναι η ουσιαστική θεωρητική ενημέρωση όσο και πρακτική κατάρτιση, ώστε όλα τα Πολιτιστικά Ιδρύματα να επαναπροσδιορίσουν και να διαμορφώσουν ένα Σχέδιο Αντιμετώπισης Καταστροφών σύμφωνα με την τρέχουσα γνώση και εμπειρία παγκοσμίως.
Για τον λόγο αυτό έχουν προσκληθεί κορυφαίοι ειδικοí από την Αμερική αλλά και σημαίνοντες επιστήμονες από την Ελλάδα.

Η συμμετοχή στο Σεμινάριο δεν έχει κόστος, απαραίτητη είναι όμως η συμπλήρωση των σχετικών αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους.(μία αίτηση για τις Διαλέξεις και μία για τα Σεμινάρια).

 Τις αιτήσεις συμμετοχής αλλά και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το Σεμινάριο μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες του Σεμιναρίου: http://eugenweb3.eugenfound.edu.gr/sak  

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποστέλλονται, έως και 10 Δεκεμβρίου 2013,  στην ηλεκτρονική διεύθυνση της βιβλιοθήκης  του Ιδρύματος Ευγενίδου: lib@eugenfound.edu.gr, απ’ όπου θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει θετική ηλεκτρονική απάντηση, γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσετε να συμμετάσχετε.

 Περιμένουμε τις ηλεκτρονικές σας αιτήσεις  και παραμένουμε στην διαθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Ευγενίδου: 210 9469631 και 632.

biglogo

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>