Παραμύθια της αγάπης και της ελπίδας

Πότε:
13 Δεκεμβρίου 2013 @ 6:00 μμ
2013-12-13T18:00:00+02:00
2013-12-13T18:30:00+02:00
Πού:
Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης
Εθνικής Αμύνης 27
Θεσσαλονίκη 546 21
Ελλάδα
Επικοινωνία:
Κωνσταντίνος Βόγδανος
2310 374808

Δελτίο τύπου

Ελάτε να ακούσετε Παραμύθια της αγάπης και της ελπίδας στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης.

Ραντεβού,  με Αφηγήσεις Παραμυθιών που φέρουν τα μηνύματα  των Χριστουγέννων, από διάφορες χώρες,  για  παιδιά  7-10 χρονών.

Την εκδήλωση, συνδιοργανώνει η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης και  η Action Art/Εικαστική Δράση.
Η αφηγήτρια  Ροδάνθη Δημητρέση θα ταξιδέψει τους μικρούς φίλους του παραμυθιού σε ένα κόσμο φανταστικό αλλά και  πραγματικό , σε ένα κόσμο  γεμάτο με το μεγαλείο και τη μαγεία της ανθρωπιάς …με παραμύθια από διάφορες γωνιές της γης.
Ραντεβού την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:00 το απόγευμα  στο Ισόγειο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 27) να ακούσουμε παραμύθια απ’ όλες τις γωνιές τις γης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για την Action Art/Εικαστική Δράση

Η Action Art / Εικαστική Δράση, είναι χώρος εικαστικής παιδείας και δράσης. Είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση και ιδρύθηκε το 2009. Κύριο έργο της είναι:

-να παρέχει προγράμματα εικαστικής αγωγής, εκπαίδευσης και δράσης για ενήλικες , εφήβους και παιδιά . Να  παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις και εφόδια , μέσα από επιμορφωτικά σεμινάρια και ποικίλες δράσεις αυτοεξέλιξης.
-να προωθεί τη διάδοση της προφορικής αφηγήσης  παραμυθιών, με αφηγήσεις και σεμινάρια εκπαίδευσης.
Για την υλοποίηση των προγραμμάτων της, η Action Art / Εικαστική Δράση συνεργάζεται με ομάδες , μεμονωμένα άτομα και  φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Υποστηρίζει  πρωτοβουλίες παρέχοντας εθελοντικά προγράμματα.

 xeimwnas1 (3)

Thessaloniki

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>