Α ́ Κύκλος Διαλέξεων Οικονομικού Περιεχομένου για Βιβλιοθήκες : «Τι απαιτεί η αποτελεσματική λειτουργία της Ζώνης του Ευρώ;»

Πότε:
1 Φεβρουαρίου 2016 @ 2:00 μμ – 4:00 μμ
2016-02-01T14:00:00+00:00
2016-02-01T16:00:00+00:00
Πού:
Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ)
Αμερικής 11
Αθήνα 106 72
Ελλάδα

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

 

με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στον Α” Κύκλο Διαλέξεων Οικονομικού Περιεχομένου για Βιβλιοθήκες που διοργανώνει το Δίκτυο Οικονομικών Βιβλιοθηκών (ΔΙ.Ο.ΒΙ.) από τον Ιανουάριο μέχρι το Δεκέμβριο του 2016 με στόχο την εξοικείωση των συμμετεχόντων με τα μακροοικονομικά μεγέθη, τα δημόσια οικονομικά, τις χρηματοπιστωτικές αγορές & τράπεζες, τα θέματα του ευρώ και το διεθνές οικονομικό περιβάλλον, με την αντίστοιχη ορολογία και με τις σχετικές πηγές.

 

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, εκτός αργιών, στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών, Αμερικής 11, Αθήνα, 16.00-18.00.

 

Ο Α” Κύκλος ξεκινά με τις διαλέξεις για τη θεματική ενότητα “Ενιαία Νομισματική Πολιτική στη Ζώνη του Ευρώ” και ομιλητή τον κο Γεώργιο Δ. Δημόπουλο, ομότιμο καθηγητή στο ΟΠΑ και καθηγητή Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet: 11 Ιανουαρίου 2016    Προβλήματα προσαρμογής στη Ζώνη του Ευρώ σε δεδομένες οικονομικές διαταραχές 1 Φεβρουαρίου 2016  Τι απαιτεί η αποτελεσματική λειτουργία της Ζώνης του Ευρώ;

 

Επισυνάπτονται η ανακοίνωση, η αφίσα και το ενημερωτικό φυλλάδιο για τον  Α” Κύκλο Διαλέξεων καθώς και το βιογραφικό του πρώτου ομιλητή.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη, απαραίτητη η αίτηση συμμετοχής στην  ιστοσελίδα του ΔΙ.Ο.ΒΙ. http://libnt2.lib.unipi.gr/diovi

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Για κάθε θεματική ενότητα θα δίνεται βεβαίωση συμμετοχής.

Βιογραφικό Αφίσα

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>